Ενδιάμεση Παρουσίαση Ι

[ζητούμενα]

H ενδιάμεση παρουσίαση I του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού 3 θα λάβει χώρα την Τρίτη 1/12, 9.30 -13.30 και 14.30 – 18.30 @ zoom.
Οι ομάδες εργασίας θα οργανωθούν σε τρεις ομάδες παρουσιάσεων και θα αλλάξουν μεταξύ πρωινής και απογευματινής συνεδρίας ως εξής :
Πρωί: 9.30 -13.30
ομάδες Κ. Γρίβα + Ε. Ρεπούσκου + Ειρ. Ανδρουτσοπούλου
ομάδες Μ. Κιούρτη + Λ. Παπαλαμπρόπουλου
ομάδες Α. Πρώιμου + Γ. Γιαννούτσου
Απόγευμα: 14.30 – 19.30
ομάδες Α. Πρώιμου, + Ε. Ρεπούσκου + Λ. Παπαλαμπρόπουλου
ομάδες Κ. Γρίβα + Μ. Κιούρτη
ομάδες Ειρ. Ανδρουτσοπούλου + Γ. Γιαννούτσου

Ζητούμενα:

  1. Πινακίδα 59×59 εκ με σχέδια ή εικόνες που παρουσιάζουν με τον καλύτερο και πληρέστερο τρόπο την πρόταση της άσκησης 1
  2. Πινακίδα 59×59 εκ με σχέδια και εικόνες της κατοικίας αναφοράς που αναλύσατε στα οποία εντοπίσατε ένα ιδιαίτερο στοιχείο ή σχέση που σας ενδιαφέρει περαιτέρω.
  3. Πινακίδα 59×59 εκ που αφορά την αναγνώριση του οικοπέδου. Η πινακίδα πρέπει να περιλαμβάνει ένα τοπογραφικό σχέδιο του οικοπέδου σε κλίμακα 1:200 με όλες τις πληροφορίες που εντοπίσατε κατά την επίσκεψη σας σε αυτό.
  1. Πινακίδα 59×59 εκ με αξονομετρικό κολλάζ που να περιγράφει την προσπάθεια ένταξης των σχέσεων που σχεδιάσατε στην άσκηση 1 στα δεδομένα του οικοπέδου
  2. Πινακίδα 59×59 εκ με επιμελημένες φωτογραφίες από τη/τις μακέτα/ες σε κλίμακα 1:100 με την/ις βασική/ες ιδέα/ες διάρθρωσης των μερών της κατοικίας και εργασίας στο οικόπεδο
  3. Πινακίδα/ες 59×59 εκ με την/τις κάτοψη/εις της κατοικίας και του χώρου εργασίας που θα συνοδεύονται από τις αντίστοιχες τομές στην ίδια πινακίδα. Δηλαδή, κάθε κάτοψη θα είναι οργανωμένη απαραίτητα στην πινακίδα με μία τομή
  4. Πινακίδα 59×59 εκ με αξονομετρικό σχέδιο της βασικής ιδέας της κατοικίας και του χώρου εργασίας στο οικόπεδο.

Σημειώσεις:
Όλα τα σχέδια θα είναι οργανωμένα σε πινακίδες 59×59 εκ και σε πολλαπλάσια αυτών, όπου χρειάζεστε περισσότερο χώρο. Φροντίστε να έχετε όλες τις πινακίδες της εργασίας σας μέχρι σήμερα εύκολα προσβάσιμες, πέρα από αυτές που αναφέρονται παραπάνω, μήπως χρειαστείτε να τις χρησιμοποιήσετε κατά το σχολιασμό της εργασίας.

Αναρτήστε τις πινακίδες της ενδιάμεσης στο φάκελο ή το blog που χρησιμοποιεί η κάθε ομάδα το αργότερο μέχρι το πρωί πριν την έναρξη της ενδιάμεσης παρουσίασης σε φάκελο με το όνομα σας και σε αρχεία τύπου .pdf ή .jpg.

Τα σχέδια που ζητούνται θα είναι γραμμικά με μελάνι ή πολύ καλά επιμελημένα με μολύβι. Τα πάχη των γραμμών στα σχέδια θα διαφοροποιούνται ανάλογα αν πρόκειται για γραμμές προβολής ή γραμμές τομής. Θα υπάρχουν ενδείξεις τομών στις κατόψεις (τομή α-α π.χ.) και ένδειξη του βορρά στο τοπογραφικό σχέδιο. Θα υπάρχουν τίτλοι στα σχέδια με την ένδειξη της κλίμακας επίσης.

Προετοιμαστείτε για την προφορική παρουσίαση του θέματος σας, διάρκειας 5 λεπτών, γράφοντας ένα μικρό κείμενο ή τα κύρια σημεία της εργασίας σας.

Όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να επεξεργαστούν τα σχέδια και τις εικόνες τους ψηφιακά.

Η συμμετοχή στην ενδιάμεση παρουσίαση είναι πολύ σημαντική για όλους. Η σειρά παρουσίασης θα ανακοινωθεί το πρωί και θα τηρηθεί. Φροντίστε να είστε εκεί εγκαίρως!


Καλή επιτυχία!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s